Izvor:
12.02.2017 u 14:17
0

NIJE IMALA MILOSTI: Vesna otkrila šta će se desiti Aleksandri kada izađe iz „Parova“!

Učesnici pete sezone najlgedanijeg zabanvo – humorističkog programa "Parovi", sinoć su imali veoma uzbudljivo veče, i tokom emisije na "Vrućoj stolici", izdešavale su se mnoge neočekivane stvari.

Pored novinara, u goste je stigao i Srboljub Subotić, koji je želeo da otkrije sve o odnosu sa Aleksandrom Subotić i Ljubom Pantović.

Uvrede su pljuštale sa sve tri strane, bilo je teških optužbi i pretnji, ali se na kraju sve završilo loše po Srboljuba.

Takmičari su se prvi put udružili i izbacili ga iz vile.

Vesna Rivas je kasnije sve to komentarisala sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, i rekla mu kako Aleksandra ništa neće napraviti nakon svog izlaska iz rijalitija, jer je jako glupa.

Videćemo da li će se Vesnino predviđanje obistiniti, ili će ipak, Aleksandra uspeti da napravi karijeru nakon "Parova".

Ostanite uz happytv.rs i saznajte najnovija dešavanja iz vile.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter