Izvor:
12.11.2019 u 12:04
0

NIKAD KRAJA! FATALNE SVAĐE MILOJKA I MILIJANE: Milojko se jedva oporavio, a sledi mu NAJTEŽI KORAK! KO PREŽIVI, PRIČAĆE! (VIDEO)

Kontroverzni par o kome je pričala cela Srbija, Milojko i Milijana Božić, ostavili su snažan utisak na publiku svojim pojavljivanjem u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi".

Ono što je fascinantno u njihovom odnosu je to njih deli drastična raznila u godinama, ali to ih nije sprečilo u nameri da širokom auditorijumu dokažu i pokažu da je njihova ljubav iskrena i čista!

Ulaskom u sedmu sezonu zabavno-humorističnog programa rijaliti "Parovi" njihova veza stavljena je na veliki ispit, i tek su tada usledila brojna iskušenja pred kojima je bilo teško odoleti.

Milojku na mlađanoj devojci, zavidili su pripadnici muške populacije u vili, a neki su pokušali čak i da je preotmu.

Najveću pretnju tokom sedme sezone predstavljao mu je Aleksandar Požgaj, kontroverzni biznismen i zavodnik koji je pokušao da osvoji Milijanu. Milijana je u početku bila isključila i nije pokleknula na njegov neprikosnoveni šarm, ali vremenom granice su se drastično pomerile u njihovom odnosu.

Skoro svaku njihovu situaciju, Milojko Božić je pomno pratio, što ga je zaista vređalo i ponižavalo i izazivalo između njih svađe koje bi čiji bi ishod bio katastrofalan.

Milijani je prijala Požgajeva pažnja jer se posle dugog vremenskog perioda našla u društvu muškarca koji može da joj parira po godinama starosti.

Milojko Božić se trudio da kontroliše Milijanu onoliko koliko je bilo u njegovoj moći! Nakon izasla iz raskošne vile u Zemunu, par je odlučio da "stane na ludi kamen" i izgovori svoje sudbonosno DA!

U sedmu sezonu rijaltiija "Parovi", ušli su kao novopečeni supružnici, ali njihov boravak ni ove sezone neće biti spokojan jer ovog puta Požgajevo mesto, zauzeo je Nemanja Stamatović Zabac.

DA LI ĆE NJIHOVA VEZA OPSTATI DO KRAJA RIJALITIJA? Milijana i Milojko u ŽESTOKOJ SVAĐI zbog njega! (FOTO)

PAR KOJI JE OBELEŽIO SEDMU SEZONU RIJALITIJA "PAROVI": Milojko ovog puta NEĆE dozvoliti Milijani da se ZALJUBI! (VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter