Izvor:
19.11.2018 u 20:16
0

NIKAD ŽEŠĆA ATMOSFERA U VILI: Takmičari uspeli da se posvađaju, a razlog sukoba je saopštenje produkcije da im se od večeras ukida i SPAVANJE !

U toku je vaša omiljene emisija na srećnoj televiziji "Upoznajte parove".

Produkcija ne prestaje da iznenađuje učesnike sedme sezone najvećeg rijalitija "Parovi".Naime ovoga puta takmičarima je saopštena konačno odluka o ukidanju žurki koja se svakog ponedeljka organizuje u vili.

Međutim, to nije sve.Produkcija je odlučila da kazni sve učesnike, bez izuzetaka, ukidanjem i spavanja do podneva.

Ove informacije izazvale su opštu pometnju i tenziju među cimerima.Nikola Lakić je uspeo da uđe u klinč sa bivšom devojkom Izabelom Alijoski, a ona nije mogla da se smiri, već se gušila u suzama.

– Sve je ovo zbog tebe, marš skloni se da te ne vidim – rekla je Bels.

Takmičari će pokušati da se nagode sa produkcijom i dođu do zajedničkog rešenja kako bi im žurke ponovo bile organizovane u vili.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter