Izvor:
25.11.2018 u 16:18
0

NIKOLA LAKIĆ EKSKULUZIVNO: Ne idem parolom svog oca kada kaže: „Dok kilo soli ne pojedete ne znate kako će biti“ , već sve isključivo radim srcem i glavu retko uključujem kada je ljubav u pitanju! (FOTO)

Nikola Lakić, višestruki učesnik rijalitija "Parovi" otkriva nam kako se oseća povodom susreta Cokinog tate Nenada, kako gleda na roditeljstvo ali i Izabelu sa kojom ima česte sukobe.

1. Kako ti se dopao pristup Cokinog oca Nenada prema tebi i da li smatraš da te je prihvatio ili to čini isključivo zbog svoje ćerke?

Sa tata Nenadom je uvek neizvesno, što bi narod rekao: "Kako vetar duva". Mislim da je za sada malo više prevagnulo da je za našu ljubav, s obzirom da Coku voli najviše na svetu, da želi da je uvek vidi srećnu i nasmejanu, moraće da prihvati budućeg zeta.

2. Da li razmišljaš da je odluka da postanete roditelji posle tako malo vremena poznavanja ipak prenagljena? Da li smatraš da stvaraš lošu sliku o svojoj devojci takvim postupkom?

Ne idem parolom svog oca kada kaže: "Dok kilo soli ne pojedete ne znate kako će biti" , već sve isključivo radim srcem i glavu retko uključujem kada je ljubav u pitanju. Loše slike nema definitvno.

3. Da li misliš da Izabela još uvek gaji osećanja prema tebi? I zašto vas dvoje često imate sukobe?

Ne znam i ne zanima me dotična persona!!!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter