Izvor:
25.11.2018 u 16:36
0

NADICA MARJANOVIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Mnogo me pogodila vest o stanju na Kosovu, jer odlično znam šta taj narod preživljava! (FOTO)

Ulazak porodice Marjanović u zabavno humoristički šou "Parovi" podigao je rijaliti publiku na noge. Prvobitno su trebale da uđu samo njene ćerke ali se posle nedelju dana i sama Nadica odlučila da se oproba kao ravnopravni takmičar u daljem takmičenju "Parova", rame uz rame sa ćerkama.

1. Koliko te je pogodila vest o stanju na Kosovu koju vam je otkrio Vojislav Šešelj?

Mnogo me pogodila vest o stanju na Kosovu, jer odlično znam šta taj narod preživljava i ne mogu da pričam o tome jer me mnogo potresa.

2. Da li mislite da Đorđe Tomić nije iskren prema vašoj kćerki Anđeliji, posle Saškine izjave da i dalje ima osećanja prema njoj i da simpatisanjem vaše ćerke samo njoj tera inat?

Đole je iskren dečko i ja mu verujem. Na početku nisam jer nije isto dok sam gledala preko interneta, sve dok nisam ušla u vilu i upoznala Đoleta. Naravno da ne tera inat Saški, oni imaju drugarski odnos. Čovek ima pravo da se zaljubi u koga hoće.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter