Izvor:
14.02.2019 u 17:25
0

NJIHOV ODNOS PREŠAO NA VIŠI NIVO: Dina i Baki B3 NIKAD ISKRENIJI, Đogani se nakon njenih reči RASPILAVIO! (FOTO)

Učesnici koji mesecima unazad intrigiraju javnost svojim odnosom Baki B3 i Dina Galorini porazgovarali su o svom druženju, i doveli ga na novi, odnosno viši nivo.

Naime, denser i Galorinijeva nikad nisu bili iskreniji jedan prema drugom, te su otvoreno pričali o bliskošću koja je između njih evidentna.

Svi su ljubomorni na odnos koji nas dvoje imamo. Ja ne bih mogla da podnesem kada bi ti izašao iz rijalitija i obrnuto. Navikla sam na tebe. Ti i ja smo od prvog dana bili ekstra. Rekla sam svima da me ti razumeš najbolje u vili, jer smo prošli kroz slične stvari u životu. Saosećamo jedan sa drugim – kazala je Dina, sa čijim rečima se složio Đogani, te dodao.

Svađe koje smo imali i turbulentan odnos sve je bilo spontano, ali iskreno – smatra Baki B3.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter