Izvor:
22.02.2019 u 00:47
0

NOVOG ZETA PRIHVATILA NA PRVU LOPTU! Aleksandrin dečko ŠARMIRAO TAŠTU, evo i KAKO! (FOTO)

S obzirom na to da je Aleksandra Marjanović uplovila u romansu sa Mladenom Vuletićem, ona je celo veče nasmejana i srećna.

Nakon što se dugo spekulisalo da se Marjanovićeva muvala sa Aleksandrom Požgajem, priča je dobila rasplet kada je u vilu ušla supruga bivšeg političara, Ivana Požgaj, a kao šlag na tortu je totalno neočekivano došao Mladen, te je Aleksandra sada mirna i spokojna.

Ipak, mnogi su na ovu novu ljubav u raskošnoj vili čekali reakciju Aleksandrine majke, Nadice Marjanović koja za svoju ćerku nipošto nije želela Požgaja. Ipak, sada je situacija obrnuta, šarmantni Vuletić je pokušao da osvoji buduću taštu, u čemu je uspeo jer je Nadica imala osmeh od "uha do uha" dok je igrala kraj mezimice i zeta kojeg je prihvatila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter