Izvor:
10.10.2016 u 21:56
0

OBJASNILA SVIMA: Zbog OVOGA će mnoge devojke biti LJUBOMORNE na Anđelu! (FOTO)

Glumica Anđela Lakićević definitivno je spremna za život na selu!

Bivša takmičarka rijaliti šoa "Parovi" snima nove epizode "Provodadžije" koje su već počele sa emitovanjem, pa tako ima priliku da obilazi sela u Srbiji gde pronalazi mladoženje, ali se i upoznaje sa njihovim životom koji se razlikuje od gradskog.

Tako je Anđela probala da vozi ogromnu mašinu – dampera, a već smo videli da je vozila traktor. Kako je njen dečko Miki iz Kupinova, šarmantnoj glumici uopšte neće biti problem boravak na selu, a kamoli da upravlja različitim mašinama.

Inače, njeni fanovi navijaju za Mikija Đuričića koji se u vili "Parova" pokazao kao pravi muškarac, a da je njihova ljubav jača, pokazali su oboje kada su gostovali u emisiji "Upoznajte Parove". Pogledajte fotku:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/andjela.lakicevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter