Izvor:
21.11.2018 u 08:39
0

OČARAN SA NJOM: Đorđe PRIZNAO za KIM je ODLEPIO! (FOTO)

Đorđe Tomić važi za jednog od najvećih zavodnika u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi".

Na njegov šarm nije ostala imuna ni iskusna Enisa Bajramović, ni Saška Karailja, Mea Bond.

Kada je ušla nova takmičarka u velelepnu vilu, Tomić je odmah krenuo u osvajanje Anđeline Marjanović i povodom toga, on je samo za portal happytv.rs otkrio:

-Anđelina je jedna savršena devojka, mnogo mi prija da provodim vreme sa njom. Obožavam da pričamo, šalimo se i sve ostalo. Dugo nisam upoznao prijatniju osobu od nje. Mnogo je kulturna, sve pohvale za nju. Što se tiče veze sa njom, mislim da bih mogao da budem sa njom, iznenađen sam sa njenim likom i delom-

Kada je Tomić upitan, šta je prava istina kada je reč o Izabeli Alijoski? Jer je juče Tomić rekao da ga Anđelina podseća na Izabelu, čuli su se komentari da je on zaljubljen zapravo u Izabelu.

-Anđelinu sam uporedio sa Izabelom samo iz razloga što imaju slične crte lica i ništa više. Izabelu gotivim kao osobu i ništa više. Nikakvog zaljubljivanja tu nema-izričit je bio Tomić.

Happytv.rs
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter