Izvor:
28.09.2016 u 20:19
0

ONA NEMA JEDNOG, NEGO DVOJICU: Anđela opasno RAZLJUTILA fanove! (FOTO)

Učesnica četvrte sezone rijaliti programa "Parovi" Anđela Lakićević svakim danom obraduje fanove i pratioce na društvenim mrežama fotografijom sa snimanja serijala "Provodadžija", a sada je baš razbesnela sve!

Kažemo razbesnela, jer bi mnogi voleli da su u ovom slučaju na njenom mestu. Naime, glumica je pre neki dan postavila fotku sa malim tigrićem, a sada kako se igra sa dva tigrića! Ona se našalila, pa je napravila kolaž od njenih fotki i Cecinog spota u kom se pojavljuje tigar. Tigrići su zaista preslatki i deluju umiljati, a da li su zaista takvi, to zna samo Mikijeva devojka.

Pogledajte fotografiju:

Neko jedan, Neko dva :))))) Nije monotonija 🙂

A photo posted by Twigy Lakicevic (@andjela.lakicevic) on

HappyTv.rs
Foto: Instagram/andjela.lakicevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter