Izvor:
16.04.2019 u 15:30
0

OTVORENO O DENSERU I GALORINIJEVOJ: VOLJENKA ILIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: „Dina je zaljubljena u Bakija više nego ikada, pokušava da ga preboli, ali…“! (FOTO)

Bivša takmičarka rijalitija "Parovi" Voljenka Ilić otvorila je dušu ekskluzivno za portal Happytv.rs, te je otkrila kako se ona sada snalazi u životu van kamera, ali i sumirala utiske nakon izlaska iz šou programa.

Moram priznati da je vrlo neobično i teško prilagoditi se stvarnom životu posle skoro 8.meseci izolovanog života i ograničenog kretanja sa ljudima različitih profila i to pod kamerama, ali ne kajem se jer sam doživela najluđu avanturu u mom životu i sada svakodnevno pokusavam da objasnim i dočaram sve znatizeljnim ljudima koje srećem a posebno dragim ljudima koji su me svo vreme podržavali i na moju veliku radost ponosni su na mene – otkriva Ilićeva, te nastavlja.

Najviše vremena provodim sa mojom porodicom ,mamom Lili i sestrom Tinom Bambinom a posebno sa sestričnom Milicom koja ima 3god i cija sam ja najponosnija super tetka sto sam uvek isticala u "Parovima". Milica je moja najveća radost i uprkos svemu što sam proživela u vili ona mi u trenu vraća nadu i osmeh na lice – rekla je Voljenka.

S obzirom na to da se Ilićeva najviše družila sa Dinom Galorini, ona nam je otkrila kakva je atraktivna crnka van kamera, i šta ju je ona posavetovala pri ponovnom ulasku u šou program.

Takođe, nekadašnji simbol devedesetih godina, priznaje kroz kakve ljubavne probleme je Dina prolazila, jer je još uvek zalubljena u oženjenog densera, i bivšeg cimera Andriju Đoganija.

.- Dina je specificna devojka i van kamera i iskreno nisam primetila razliku u njenom ponašanju i ophođenju prema meni čak mi je mozda i privrženija i naravno otvorenija. Nismo imale vremena da se posvetimo jedna drugoj nakon mog izlaska jer smo pripremale njen ulazak i zajedno sve osmislile posebno haljinu koju je moja sestra Tina Bambina kreirala specijalno za nju – rekla je ona, te dodala.

Pošto mi je Dina dozvolila da najzad kažem istinu koju sam dugo tajila verujem da nećete biti iznenađeni jer ste to i očekivali. Dina se pri izlasku još više zaljubila u Bakija ali pošto je on oženjen i ima porodicu a ona ne želi da gradi svoju sreću na tudjoj nesreći mnogo je patila i teška srca je odlucila da uđe ponovo u rijaliti, i tako ga preboli. Inače zadnjih dana su prekinuli svaki kontakt a Baki je otisao kod svoje aupruge i dece u BL. Ja sam Bakiju javila par minuta pred njen ulazak posto sam bila uz nju da je vidi ali on mi je javio da nije u mogucnosti mada je bio mnogo iznenađen što je ona ušla bez njega – iskrena je Voljenka, pa nastavila.

Verujem u Dinin kapacitet igrača i vidim je u samom vrhu u finalu a savetovala sam je da u drugom poluvremenu slobodno pokaze pravu Dinu Galorini znaci ženstveniju i trezveniju jer mi je obećala čvrsto da će održavati vitku liniju koju je postigla i da neće više konzumirati alkohol što sam joj ja najviše zamerala – rekla je atraktivna Ilićeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter