Izvor:
25.05.2017 u 01:03
0

OTVORENO ZA HAPPYTV.RS: David priznao da li sumnja u Aleksandru, šta će biti sa njima kada izađu iz vile i zašto se promenio!

Mnogi komentarišu da si se jako promenio od kada si ušao u vilu "Parova" i da više nisi ćutljiv. Odakle ta promena?

Nisam se promenio nego sam sada upoznat sa svakom situacijom, iznosim mišljenje i ne dam na Aleksandru. Nikoga ne napadam prvi niti vređam samo uzvratim ako se osećam napadnutim direktno ili indirektno. U početku se nigde nisam mešao u njihove svađe, nego sam posmatrao i gledao šta i kako jer mislim da je glupavo da se mešam gde mi nije mesto.

Aleksandra je nedavno izjavila kako ne bi volela da živi u Veterniku. Da li se vaši planovi za budućnost kada izađete razilaze?

Znam da je to izjavila, ali ni ja trenutno ne želim da živim zbog poslova i svega, ali imam plac na kojem želim da napravim kuću i da imam nešto svoje, ali nikad se ne zna gde će nas život odneti, mladi smo i puni života, željni uspeha i zajedno ćemo da poradimo na svemu jer zajendo smo jači.

Nedavno je pušten snimak gde se vidi kako su Aleksandra i Mladen bili bliski. Da li sumnjaš da se među njima nešto desilo?

Nije me to poremetilo jer je pušten i pre mesec dana. Svakako, to se desilo dok je ja nisam ni poznavao. Ne znam, to znaju oni, ja mogu samo da nagađam. S obzirom da je to prošlost, ne želim da opterećujem glavu time.

Kako bi reagovao kada bi Aleksandrin bivši momak Čabarkapa ušao u vilu i da li se plašiš toga?

Neka uđe, svako je dobrodošao. Nema potrebe da ga se plašim niti se ja plašim nekog.

Pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter