Izvor:
18.10.2017 u 01:14
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo šta se dešavalo između Miljane i ČABARKAPE!

U program emisije "Upoznajte Parove" uključila se gledateljka koja tvrdi da je Miljana Kulić posetila Aleksandra Čabarkapu u Centralnom zatvoru.

Miljana je dala sledeći odgovor:

– Ovo je još jedan fanatik Aleksandre Subotić. Pošto ljudi ne prepoznaju moju ironiju, ja bih joj pručila da sam bila tamo i tražila Čabarkapu i posle smo nastavili da se dopisujemo, samo ne znam kako mogu da se dopisujem s nekim u CZ-u, jedino pismenim putem. Ali ne, ja mu se nisam obraćala. niti sam mu pisala. Dopisavala sam se sa Klaudijom, njegovom ženom i rekla mi je da sam bila njen favorit i da me je i Saša pozdravila kada mu je ona bila u poseti – rekla je Miljana i tako stavila tačku na ove navode.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter