Izvor: Happy BSC
19.09.2020 u 11:46
0

PALO PRIZNANJE! OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE: Tri meseca nismo pričale a evo i zašto (VIDEO)

Mladen se pokazao kao odličan voditelj! 

Da se snalazi i više nego dobro u toj ulozi pokazuju činjenice kako je izvukao priznanje od Nejle da je upoznala Naidu u periodu kada je imala najviše novca. 

Iako je u prvi mah ppokušala da negira sve, kršni Crnogorac nije odustajao od svojihtvrdnji govoreći kakoje siguran u to što priča s obzirom an toda je saznao kako njihovo prijateljstvo datira od 18. godine. 

– Mi smo se upoznale u kafani, i da tačno je da sam sa 18godina dobila deo većeg novca koji sam odmah potrošila – rekala je Nejla. 

Mladen Vuletić je bocnuo Nejlu:

SVE O SPORTU

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: LEJKERSI BRUTALNO TUKLI DENVER ZA 1-0

POVRATAK SERIJE A NA VELIKA VRATA: Juventus gubi ulogu favorita

BOJIĆ DONEO POBEDU VOJVODINI

SPEKTAKL U SMEDEREVU SUPERLIGE SRBIJE U BOKSU: Ko će na tron?

– Kakvo je to prijateljstvo kada se družite deset godina, a od toga pet godina niste pričale – zanimalo je takmičara, što je Nejlu posebno iznerviralo. 

Ona je vrlo odsečno odgovorila da su to laži i ogradila se od daljih komentara te vrste. 

– Vi možete da insinurate mnoge stvari koje nemajuvezu sa vezom, alinas dve nismo pričale zbog sukoba mišljenja i to tri meseca – objansila je Nejla. 

Šta je sve otkrila Nejla u razgovoru sa Mladenom saznaćete ukoliko pogledate video-prilog dostupan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter