Izvor:
28.05.2017 u 07:51
0

„PAROVI“ SAZNALI PRAVU ISTINU: Seksa je ipak bilo, evo između koga! (foto)

Večeras imate priliku da gledate još jednu emisiju "Tajne DNK", u najpopularnijoj vili na Balkanu.

Gost večerašnje emisije je Miloš Vujić Mišel, koji je odlučio da u najgledanije rijaliti programu ispriča svoju nesvakidašnju priču.

Večerašnji gost bio je žrtva ćerke francuskog milionera, čiji je bio telohranitelj, koja ga je svojevremeno okrivila da je otac njenog deteta, iako on tvrdi da oni nikada nisu bili intimni.
Ne želeći da prihvati dete. Miloš je pobegao i ostao u bekstvu pune četiri godine. Nakon svega, odlučio je da se vrati u Francusku i obavi DNK test i privede priču kraju,

Iako se na kraju otkrilo ko je pravi otac detetima, "Parovima" i dalje priča nije bila jasna i optužili su Mišela da laže. Nastao je potpuni haos u vili. Učesnici su zamolili gosta da ispriča priču iz početka, jer im se mnogi delovi nisu poklapali.

Ispostavilo se da je Miloš izostavio jedan detalj, koji rešava sve. Mladen Vuletić,upitao je u svom maniru:

– Miloše, vidiš da te niko ne razumije i da priča ne pije vodu. Reci ti nama jedno, pa da te ne optužujemo džabe da lažeš. Je li bilo seksa sa tajkunovom ćerkom?

Nakon odobravajućeg klimanja glavom, kockice su se poklopile i stvar je napokon imala smisla. Tajkunova ćerka bila je u paralelnoj vezi sa dva muškarca. Potvrda da je do seksa došlo je deo koji je falio da bi se još jedna emisija "Tajne DNK" privela kraju. T

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs i saznajte sve informacije iz vile "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter