Izvor:
12.02.2019 u 13:41
0

PONOVO JE POKRETNA: Čudotvorac Azarić ovoj gospođi OMOGUĆIO NOVI ŽIVOT svojom TERAPIJOM! (FOTO)

U vili "Parova" počela je emisija "Savetovalište kod Alena" čiji je domaćin Alen Azarić, a voditelj Aleksandar Požgaj.

Naime, oni su ugostili gospođu Vesnu koja je primer uspešnog izlečenja od strane Azarića, te je sa takmičarima šou programa podelila svoju priču, i nedaće kroz koje je prošla.

U kući sam doživela nesreću kada sam pala, i povredila se, u pitanju je bio prelom vrata, i noge ali doktori nisu znali konkretno šta je u pitanju. Nisu mi pomogli kako treba, a kada sam otišla kod Azarića on mi je pomogao, a žutog dinara nije tražio. Alen je doktor prirodne medicine kome sam došla za pomoć. Sada se generalno lakše krećem, nisam mogla da podignem nogu. Alen mi je pomogao sa vežbama – smatra Vesna, a onda se čudotvorac Azarić nadovezao sa daljim savetima.

Problem su nervni završeci, ja tebi prvenstveno savetujem da se rešiš viška kilograma, kako bi se kičma još više rasteretila, a potom će i sve ostalo biti lakše – kaže Azarić, koji je pacijentkinji i gošći pokazao vežbe radi njenog boljitka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter