Izvor:
09.04.2017 u 05:22
0

Pozvao me rođak doktora koji je porodio moju suprugu: PRETIO JE UBISTVOM PORODICE I TRAŽIO DA NE POMINJEM VIŠE TO IME!

Učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", imaju priliku da čuju veoma potresnu priču Radiše Pavlovića i Milanke Momčilović.

Radiša i njegova supruga su proživeli pravi pakao nakon njenog porođaja.

Stigao mi je jedan poziv, na koji sam se ja kao i uvek javio. Odmah mi je pobrojao koga sve imam u kući i počeo da preti ubistvom. Tražio je da prestanem da pominjem ime njegovog rođaka. Ja sam se brzo pribrao nakon pretnji i pitao ga koji su njegovi motivi za to. Na to pitanje nisam dobio odgovor, a onda ga pitao da mi objasni šta bi on uradio da se njemu to desi. Ja sam ga zadržavao na vezi kako bi uspeo da otkrijem baznu stanicu sa koje me on zvao. Uspeo sam da ga zadržim 24 minuta na vezi. Na kraju mi je predložio da se sastanem sa njim, na obostrano zadovoljstvo što u mafijaškom žargonu zaniči da mi plati. Nakon toga sam odmah nazvao policiju, i tamo su mi rekli da podnesem krivičnu prijavu i da donesem telefon na slikanje – objasnio je Radiša.

Happytv.rs
Foto: Arhvia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter