Izvor:
04.12.2017 u 23:44
0

PREOKRET U „PAROVIMA“: Dok svi misle da David nije znao za lažnu trudnoću, Teodora otkrila pravu istinu! (foto)

Nerešeni odnosi između učesnica šeste sezone, Aleksandre Subotić i Teodore Radoičić, datiraju još iz prethodnog rijalitija.

– Aleksandra je ušla u ovu sezonu i postale smo ljuti neprijatelji, zbog svega što je ona meni radila – započinje priču Teodora:

– Nakon što je rekla da sam spavala sa Karađorđem, odlučila sam da napišem pismo produkciji, u kom sam rekla da joj nisam prijatelj. Nakon nekog vremena odlučila sam da igram igru sa Aleksandrom i da joj se opet približim, i ona mi je opet poverovala. Da bi mi verovala rekla sam da sam napisala produkciji pismo, što joj je potvrđeno. Tako sam saznala sve informacije o kojima sada pričate – objasnila je Radoičićeva, aludirajući na Saškinu lažnu trudnoću iz pete sezone.

Kako Tea tvrdi, Aleksadra joj je ispričala sve o dogovoru sa produkcijom:

– Sve šta kaže produkcija je istina. Ali ima još jedna stvar, David je znao za sve od samog početka – potvrdila je učesnica.

Sve vesti o rijalitiju "Parovi" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter