Izvor: HappyBSC
04.12.2020 u 23:50
0

PRVI SAM NA BALKANU! Gasttozove priče iz raja!

Prvi sagovonik Anđele Lakićević u večerašnjoj emisiji „Vruća stolica“ je Nenad Marinković Gasttoz. 

On ne voli da priča o svom privatnom životu, ali je odlučio da neke najzanimljivije priče podeli  sa gledaocima zabavno-humorističkog programa „Parovi“. 

Do sada je više puta govorio o putovanju koje ga je promenilo za celi život. 

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ ČESTITAO KRIVOKAPIĆU: Želim Vam uspeh i nadam se da će Vlada Crne Gore doprineti miru i stabilnosti u regionu!

AMERIKANCI ZABRINUTI! Kina pravi „supervojnika“!

NAROD SLAVI U CRNOJ GORI! Raduju se izboru nove vlade! (VIDEO)

ZABRANA PUTOVANJA ZA GRAĐANE SRBIJE! U ovim zemljama smo na CRVENOJ LISTI!

Kovid bolnica u Batajnici primila prve pacijente

– Volim da pričam o odlasku na Tajland. To je neverovatno iskustvo. Stigao sam tamo u sred pandemije korone virusa. Planirao sam da ostanem pet dana, ali sam ostao duže. Jednostavno nije mi se odlazilo. Računao sam, ako treba da umrem, neka to bude na plaži pod palmom. Tako sam rešio da ostanem. Nisam imao novca, ali nisam želeo da tražim da mi moji pošalju. Znao sam naše ljude tamo i oni su mi pomogli. Odlučio sam da pokrenem vlog i da tako zaradim pare. Pitao sam šta mi je potrebno da to pokrenem. Nabavio sam laptop i bolji telefon i tako sam zarađivao od toga-priča Gasttoz. 

– Pisalo se da si kukao i molio da ti pošalju pare-rekla je voditeljka. 

ZANIMAĆE VAS

PUTIN TRAŽI VELIKO ULAGANJE: Rusija da postane lider u razvoju veštačke inteligencije!

Mitropolit Hrizostom hospitalizovan zbog korona virusa!

OGLASIO SE LAVROV! Ovo je stav Rusije o novoj američkoj administraciji!

NOVOSADSKI SAJAM POSTAJE KOVID BOLNICA: Ministar Stefanović i Miloš Vučević obišli završne pripreme (GALERIJA)

– Mislim da su mi tada novinari učinili uslugu. To je odjeknulo. Svi su me zvali da mi ponude pomoć. Odbijao sam, naravno. Dnevno sam zarađivao po 100, 200 evra. Imali smo i da jedemo i da pijemo. Bili smo u hotelu. Posle smo prešli u luksuznu vilu zahvaljujući Šmizlinim prijateljima. Tamo je sve stalo, a mi smo uživali i pravili video. Odlično sam zaradio od strim programa. Tamo je sve jeftino. Boravak tamo je bio pravi rijaliti. Sve sam ja to snimao, zato je bilo gledano i omogućilo nam da lepo zaradimo. Tamo je zaista raj na zemlji. Doživeo sam pravi spokoj. Iznajmio sam prelepu vilu u kojoj sam uživao. Tu sam počeo ozbiljne pare da zarađujem. Dešavalo se da zaradim i do 4000 evra za noć. Snašao sam se u trenutku i posrećilo mi se. Svi su me gledali. Postao je ozbiljan tok šou. Prvi sam po tome na Balkanu…-pričao je on. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter