Izvor:
10.10.2016 u 19:05
0

PRVI SUSRET POSLE FINALA I SUKOBA: HappyTv.rs OTKRIVA da li su GASTTOZZ i VELJKO izgladili odnose (FOTO)

Pošto se obelodanilo u javnosti da se bivši takmičari nisu sreli nakon finala četvrte sezone najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi", ova fotografija iznenadila je mnoge njihove fanove.

Na profilu beogradskog menadžera brojnih popularnih kafana i klubova Veljka Dabetića osvanula je slika na kojoj je on zajedno sa Nenadom Marinkovićem Gasttozzom. Pošto je za naš portal pre izvesnog vremena ispričao da se sporečkao sa Gasttozzom zbog nekih ogovaranja, obožavaoci su se zapitali šta se desilo.

Zagrljeni, ova dvojica rijaliti učesnika, delovali su složno kao nekada, pa smo zato kontaktirali Veljka i pitali ga da li su izgladili odnose.

Da, sreli smo se u jednom klubu i popričali smo i pričaćemo. Ostaje da se još vidimo i da popričamo o svemu – ukratko je rekao Veljku.

O tome koliko je fanovima nedostajalo njihovo prijateljstvo dovoljno govori i činjenica da je odmah osvanuo i simpatičan komentar na ovoj fotografiji.

Dva brata šmekera – napisao je neko od Veljkovih pratilaca.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva, Facebook/veljko.dabetic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter