Izvor:
10.02.2017 u 09:35
0

RAT JE POČEO: Učesnici se brutalno vređali i unosili u lice jedan drugom zbog…

Učesnica popularnog rijalitija „Parovi“, Anamarija Džambazov svojim provokativnim ponašanjem često skreće pažnju. Poslednjih nekoliko dana aktuelan je njen odnos sa fudbalerom Tihomirom Filipovićem koji se tek nedavno pridružio ekipi u zemunskoj vili.

Mnogi smatraju da namere ovog zgodnog momka nisu čiste i da samo želi da iskoristi lepu Hrvaticu kako bi sebi izgradio dobar markerting.

Jedan od žestokih protivnika Anamarije, Mili Radosavljević nije izdržao, a da na krajnje brutalan način ne prokomentariše ovu svežu ljubavnu romansu, objašnjavajući da je Anamarija „laka riba, koja mu se prva dala“. Mili je Tihomira još nazvao i „prazilukom“ a onda je usledilo totalni haos.

Njih dvoje su se unosili jedan drugom u lice,vređali teškim rečima, a u trenutku kada je svađa kulminirila, samo dlaka ih je delila od fizičkog okršaja. Srećom, do toga nije došlo i sve je ostalo samo na verbalnom sukobu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter