Izvor:
17.01.2019 u 07:29
0

RAT TAŠTA I ZET! ELVIN REKAO ZA SLAĐU „DOBRO JE KAD ĐAVO PROGOVORI“: Evo kako mu je njegova PUNICA odbrusila! (VIDEO)

Na pitanje voditeljke Vesne Vukelić Vendi "ko je osoba koja je najnesigurnija u kući?" Elvin Kadrić je odgovorio da je to njegova "punica".

– Đavo uvek razmišlja drugačija od usana, i hvala Bogu da je progovorio. Plašlji i strašljv je moja punica Slađa. Boji se sama sebe. Naučila je da ako je kući mašina, treba i ovde onda se teško snalazi. Ako kući ima četriri ringle mora da ima i ovde. Haljina će doći na vreme, haljina došla ona plače. Akko kiša pada sneg pada treba mu njegova jakna omiljena da bi bio u elementu. Ona se u teškim uslovima ne bi snašla – rekao je Kadra.

– Ja se snalazim u teškim uslovima, vidi kakvi su mi nokti, vidi kakava mi je kosa. A ja ćutim a sad mogu još da počnem i da plačem ali neću. Meni je produkcija sve zabranila, ja sam bila bezobrazna a sad moram da trpi. Ne slažem se sa nekim tvojim izjavama jer me predstavljaš ko slabu ženu a ja to nisam a za haljinu si bio u pravu – rekla je Slađa.

Happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter