Izvor:
12.06.2018 u 18:07
0

RAT VUKOVIH FANOVA: Dve žene se svađaju oko Vuka Đuričića!

U toku emisije "Upoznajte Parove" dogodila se interesantna situacija koja je vezana za Vuka Đuričića.

Naime u studio je došla njegova podrška Biljana koja ga podržava već dve godine unazad. Kako je bila svadba u nedelju na koju ona nije bila pozvana povela se priča zbog čega je to tako bilo.

Obzirom da se zna da je takođe Vukova podrška i Nikica koja je bila na svadbi izgleda da je po priči Biljine mame njenoj ćerki bilo zabranjeno da prisustvuje venčanju.

Biljana i Nikica su u nekoj vrsti svađe i Vuk je naglasio da nije želeo da se meša u te stvari zato se odlučio da ne prisustvuju obe venčanju kako ne bi bilo nekih problema jer on ne može niti ima nameru da miri dve žene.

Biljana je došla pre Nikice pred vilu i onda je ona napala Biljanu zašto si ti došla i onda je ovo dete se povuklo i zvala mene. Anđela je ustala i svi su otišli do vrata i rekla sada ćemo da vidimo ko će prvi ući na svadbu od strane Vuka ili Aleksandre i onda Vuk kaže ja znam prvo će da uđe Nikica i onda je to meni bilo sumnjivo, u tom trenutku kada je ušla ona zvoni mi telefon i Biljana mi kaže ona je mene napala. Imam tačnu informaciju kada se to desilo tebe su pozvali u tajnu sobu i ti si rekao ja se plašim nekog sranja, imam tačnu informaciju i kog sranja se ti plašiš ja ne znam i verovatno si zato izabrao da uđe Nikica. Molim te da prekineš da pričaš danas i uopšte tu temu da ne spominješ moje dete ona nije deo rijalitija, Nikica neka radi šta hoće pa je upozori– rekla je Biljanina majka

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter