Izvor:
13.02.2018 u 08:04
0

RIVALITET MEĐU POBEDNICIMA: Da li je Gasttozz ljubomoran na Dalilu? (foto)

U jednoj od najintrigantnijih emisija "Parograf" našao se pobednik četvrte i učesnik šeste sezone, Nenad Marinković Gasttozz.

Rivalstvo među pobednicima četvrte i pete sezone, spominje se nedeljama unazad, S tim u vezi usledilo je pitanje:

– Da li je istina da si ljubomoran na Dalilu što je izabrana za učesnika nedelje?

– Ne, nisam ljubomoran na Dalila, pošto je bila učesnik nedelje nekoliko minuta nakon što je produkcija sve to bacila niz reku. Nemam zašto da budem ljubomoran na nju, imamo istu stolicu na istoj televiziji, ona ima kuću ja pesme, ona ima muža ja devojku, ali tu ću da je stignem – objasnio je učesnik.

Dalila tvrdi da Nenad nije ljubomoran na nju, ali jedina situacija da je osetila njegovu ljubomoru kada je dobila 48 sati boravka napolju. Čak je dodala da joj od svih saigrača jedino Gasttozz nije mislio zlo.

– Što se tiće Dalile mogu samo da je pohvalim od srca, jer je odrasla u jednu devojčicu punu samopouzdanja. Ona i te kako zna zašto je došla ovde, prijatelje drži blizu, a neprijatelju još bliže – rekao je Marinković.

Poligraf je pokazao odgovor ISTINA!

Ostanite uz Happytv.rs da saznate sve detalje iz rijalitija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter