Izvor:
19.11.2018 u 16:08
0

SAMO ZA HAPPYTV.RS ALEKSANDRA TASIĆ: „Srećna sam jer je Šmizla napokon izbačena!“

Aleksandra Tasić, devetnaestogodišnja takmičarka sedme sezone rijalitija "Parovi", sinoć je izbačena iz vile, ali se odlukom produkcije vratila i nastavila svoju borbu za prestižnu nagradu i laskavo prvo mesto.

Coka je poslednjih dana zabrinuta jer postoji mogućnost da je ostala u drugom stanju, ali je od sinoć i razočarana u pojedince koji su se radovali njenom napuštanju vile.

1. Sinoć si na neko vreme napustila rijaliti, da li te je iznenadila odluka produkcije? Da li si iznenađena jer je Jovana Novakov imala najmanje glasova publike?

– Odluka produkcije me nije iznenadila s obzirom da znam da su pini iznenađenja i da ovde možemo očekivati neočekivano.Što se tiče Šmizlinog izlaska, iznenađena sam jer je ona bila jedan od takmičara za koje se mislilo da ima jako glasačko telo napolju, ali što se tiče njenog učešća ovde, agresivnog i neprimerenog ponašanja, nije mi iznenađenje što je izašla.Drago mi je što ljudi sve vide i prepoznaju napolju.Vreme je bilo da izađe.

2. Da li te je iznenadila Nikolina izjava da bi voleo da naputiš rijaliti, jer ne možeš da izađeš na kraj sa nekim ljudima? Da li si ikada posumnjala u njegovu ljubav?

– Nikola i ja već duži vremenski period pričamo o mom izlasku i on je jedina osoba koja stvarno zna koliko sam želela da napustim rijaliti i koliko me većina iscrpljuje i loše utiče na moje psihičko stanje i pored toga ogroman udeo u tome što želim da izađem je moja porodica, odnosno to što nemam njihovu podršku.Nikola mi ni u jednom trenutku nije dao razlog da posumnjam u njegovu ljubav i njegove emocije.Svakog dana mi sve više dokazuje i pokazuje koliko mu značim.

3. Mnogi učesnicu su se obradovali tvom izlasku.Čija reakcija te je najviše iznenadila?

– Većina je bila presrećna i radovala se mom izlasku, čak su i neki pevali pesmice za izlazak, što se do sada nikada nije dogodilo.Već sam rekla da me ovde apsolutno ništa ne iznenađuje, sinoć sam potvrdila ono što sam do sada mislila o nekim osobama.Pozitivno sam iznenađena reakcijom Ivanie, Dine i Enise.Drago mi je što postoje i takve osobe koje nisu pune kompleksa.

4. Da li te je ipak strah što si ostala u rijalitiju, s obzirom da znaš da postoji šansa za ulazak tvog bivšeg dečka?

– Nema razloga da strahujem zbog ulaska bivšeg dečka.Njegov ulazak ne bi uticao na mene i ništa ne bi promenio.Razlozi zbog kojih želim da izađem odavde i zbog kojih strahujem su skroz druge prirode i imaju veze sa mojom porodicom.Samo oni mogu da me poremete i rastuže ovde.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter