Izvor:
19.11.2018 u 16:39
0

EKSKLUZIVAN INTERVJU BOŽIDARA MILANOVIĆA SAMO ZA HAPPYTV.RS: “ Nijedna devojka neće moći da zauzme Jovanino mesto, zato što ona…“

Božidar Milanović, bivši navijač i momak burne prošlosti, ušao je u rijaliti sa željom da pokaže kakav je čovek i da, kako navodi, spere ljagu sa svog imena.

Božidar u vili važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, a to govori i činjenica da je imao čak tri devojke u rijalitiju.Međutim, bilo kako bilo, Milanović se opredelio za Jovanu Novakov Šmizlu i taman kada su vezali jedno za drugo, Jovana je izbačena iz vile.

1. Da li te je iznenadio izlazak Jovane Novakov sinoć, odnosno to što je imala najmanje glasova publike? Šta misliš da su joj fanovi zamerili?

– Nije mi iznenadio, očekivao sam to.Znam koliko joj je bilo teško nakon strašne priče o gubitku bebe, a i pre toga je bila pod velikim pritiskom što je rezultiralo onakvim agresivnijim ponašanjem.Verovatno su fanovi videli kako se oseća, bez obzira što ih je pozivala da glasaju.Narod je uvideo da je vreme da izađe, da joj ne bi bilo još gore, zato i nisu glasali.

2. Šmizli nisu pomogli ni Gasttozzovi fanovi, koji su prava armija.Da li ti je zasmetalo likovanje Nikole Lakića što su Coka i on pobedili vaše fanove?

– Obrazložio sa u prvom pitanju zašto nisu glasali.Nije mi zasmetalo ni najmanje.Realno gledano to je bilo i za očekivati, uzevši u obzir njihov konflikt.

3. Kako ćeš nastaviti dalje takmičenje u vili sada kada je Šmizla izbačena? Da li će možda neka druga devojka zauzeti njeno mesto?

– Moja majka je na samrti i više nego išta u svome životu želim da izađem i budem pored nje svaki sekund.A što se Jovane tiče, ona je jedna od retkih osoba sa ogromnim srcem i dokle god budem bio ovde, nijedna neće moći da zauzme njeno mesto.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter