Izvor:
03.04.2017 u 01:26
0

SITUACIJA SE ZAOŠTRAVA PRED FINALE? Večeras će se dogoditi nešto KATASTROFALNO u vili „Parova“!

Kao što ste navikli, nedelja u zabavno – humorističkom programu "Parovi" rezervisana je za izbacivanje, te će tako neko od nominovanih učesnika ispasti iz daljeg takmičenja i trke za glavnu nagradu.

Nominovani učesnici su Milutin Radosavljević Mili kog je publika izabrala, potom Mirjana Praizović koja je nominovana od strane stanara luksuzne vile i troje učesnika od strane produkcije – Aleksandra Subotić, Miki Mećava i Zoran Manijak.

Ko će od njih petoro biti izbačeno iz vile u Zemunu, saznaćemo nešto posle ponoći kada će voditeljka Bojana Ristivojević otkriti koji takmičar od navedenih je dobio najmanju podršku publike.

Da li će samo jedan učesnik ili više njih napustiti takmičenje, videćemo.

Ostanite uz Happy televizije i pratite izbacivanje od 21 čas.

Praite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter