Izvor:
01.09.2016 u 01:20
0

SKANDAL PRED 100.000 LJUDI: Mirjana Praizović priznala šta je radila sa ZMAJEM ispod ŠATORA!

Učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" Mirjana Praizović otkrila je da li bi ušla u petu sezonu šoa, kao i da li joj zameraju za skidanje u vili, ali i za alkohol.

Ako ne bih imala šta raditi, ušla bih. Volim se zezati, za*ebavati narod, sprdati se, zašto da ne. U životu ništa ne bih menjala sem malo kilaže što sam dobila u "Parovima" 3-4 kile. Ja sam takva kakva jesam, ista pred kamerama. Niko mi ništa ne zamera, a da mi kažu, rekla bih "Šta tebe briga?". Ja bih se skinula pred svima, prirodna sam osoba. Što se tiče alkohola, ne bih ga smanjila, nego baš naprotiv, pojačati dozu, ali da ne pijem samo špricere i belo vino – bila je iskrena Mirjana.

Mirjana je rekla i sa kojim bivšim učesnicima se čuje.

Niko me nije razočarao, a kamoli oni polu-debili. Svako ko je pametan, ne bi ušao u rijaliti, samo budala može ući. Čujem se sa Ivonom, sa Zoricom, sa Majom Stevović sam najviše ekstra. Obožavam je, luda sam za njom – rekla je ona, a zatim otkrila kakav su ona i Zmaj pravili spektakl na jednom zboru.

Zmaj i ja smo bili na jednom zboru, bilo 100.000 ljudi. Mi smo pet sati pod šatrom pravili program. On uhvatio neku plavušu, ja ga otimam od nje, kao nas dve hoćemo da se potučemo zbog njega. On je hteo doći ovde, ali mu ispali pasoš i lična karta u autu. On je hteo mene da je*e, kad sam rekla da ne može, on kao daj majkin broj kad tata ne bude kući. On lud, ja još luđa – bila je iskrena Mirjana.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter