Izvor:
14.10.2016 u 22:54
0

SKANDAL U PODGORICI: Mladen PRETUČEN ispred kafića, Dalila UMEŠALA PRSTE?!

Učesnica rijaliti programa "Parovi" Dalila Mujić već nekoliko dana nije u vezi sa Mladenom Vuletićem sa kojim se "smuvala" tokom boravka u luksuznoj zemunskoj vili. Međutim, izgleda da ga Mujićeva nije zaboravila pošto se veoma zabrinula za njega.

Naime, bosanska starleta kontaktirala je našu redakciju i pitala da li znamo nešto o incidentu koji se desio pre nekoliko dana u Podgorici, a tiče se upravo Mladena. Dalila je ispričala da su njenog bivšeg dečka pretukli ispred jednog kafića u Podgorici i da je čak i interventna dolazila. Zbog ovih Dalilinih reči kontaktirali smo Mladena koji tvrdi da je to čista izmišljotina jer je on najjači te je nemoguće da ga neko bije.

Inače, Mladen je izjavio da ga ne dotiče što se Dalila raspituje za njega, a da li je to ona uradila jer se uplašila ili je samo želela da mu se "smeje u lice", ne znamo.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter