Izvor:
22.10.2018 u 22:27
0

SLAĐA DOBILA UDVARAČA U VILI: Zamenio sve devojke iz rijalitija zbog Izabelina mame!

Slađana dobila novog udvarača u vili, kako li će odreagovati njena ćerka?

U toku je nezaboravan provod sa takmičarima rijaliti serije ,,Parovi 7", a majka rijaliti porodici dobila je udvarača, u mlađanom bokseru.

Tajna soba je gorela od vatrenih iskri od strane Đorđa Tomića, koji je bio opčinjen Slađom, pa joj je sve vreme upućivao komplimente:

Ja sam rekao još odavno da ona treba da bude primer mnogim devojkama ovde u vili i stojim iza toga – započeo je Đole, a potom dodao:

Fina, pametna, obrazovana, žena koja ima svoj stav, za svaku pohvalu

Ali ni Slađa nije mogla da ostane imuna na komplimente koje joj je Đole upućivao, pa se uredno zahvalila, ali nije prepoznala ljubavnu vatru u njegovim očima, pa mu je rekla da mu može biti majka, ali da joj svakakko prijaju lepe reče.

Kako će na ovo udvaranje odreagovati njena ćerka Izabela Alijoski kada bude saznala?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter