Izvor:
19.01.2019 u 03:07
0

SLAĐA STRAHUJE, PIZNALA BELLS: „Ne bih podnela novi medijski klinč da ponovo imaš s*ks u rijalitiju!“ (foto)

Jedna od tema emisije "Vruća stolica" bila je nepoštovanje Izabele Alijoski prema majci, Slađi Petrović, sa kojoj deli životni prostor u rijalitiju,

Mnogobrojni fanovi zgroženi su što lepa Bells neretko simulira s*ks sa Elvinom Kadirćem, Slađi na oči, a Petrovićeva je večeras priznala da joj to smeta.

Po završetku emisije majka i ćerka su pokušale da reše problem koji već dugo vremena "lebdi u vazduhu":

– Moraš da me shvatiš, vaš odnos mi smeta. Strahujem. Nikad ne znam kad će tidojaditi ideja da nemaš s*ks u rijalitiju… Jednom sam prošla kroz to prethodne sezone, taj medijski klinč ne bih mogla da istrpim – bila je iskrena učesnica, a ćerka je pokušala da je ubedi sledećim rečima:

– Ne mogu da obuzdam da sa Elvionom ne razmenjujem nežnosti, ja sam takva. Što se se*sa tiče, ne moraš da brineš. Svesna sam šta bi prouzrokovalo "malo zadovoljstva" – objasnila je Bells.

U nastavku rijalitija videćemo da li će Elvin i Izabela istrajati u svijom namerama, apstinencije pred kamerama.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter