Izvor:
30.03.2017 u 21:41
0

SMILJA ZA HAPPYTV.RS – II deo: Kada izađem iz rijalitija baviću se…

Da li planirate da se po izlasku iz "Parova" vratite u prosvetu? Mislite li da vas kolege u školi ne osuđuju zbog nečega?

Kolege uvek osuđuju, ako se ne uklapaš u predviđene okvire. Naravno da planiram da se vratim u školu, što da ne… Zakon je na mojoj strani, a ja sve hoću po zakonu.

Zašto ste u sukobu sa Dalilom Mujić?

Sa Dalilom nisam otvorenom sukobu. Činjenica je da sam po ulasku u "Parove" imala jezički obračun sa Dalilom, mogu reći bez razloga.

Rekla bih da je Dalila razumela nerazumnost svojih postupaka, takod a smo uspostavile neki status koji ne ugrožava ni mene ni nju. Dalila i ja smo generacijski različite i zbog toga se ne družimo intenzivno. Poštujemo se koliko da ne bude bespotrebnih neprijatnosti. Za sada joj za stolom popuštam, da njeno rijaliti iskustvo dođe do izražaja. Za sada je tako ali mislim da će biti čupavo kako vreme bude odmicalo.Dalila je ozbiljan igrać i pokazala je svoju nadmenost.

Ko vam je pravi prijatelj u vili?

Nemam pravih prijatelja, jer uslovi diktiraju odnose u vili. Mi smo svi konkurencija i teško da možemo govoriti o prijateljstvu. Ja imam prijatne odnose sa Vesnom, ima puno kvaliteta. Cenim je i prija mi njeno društvo. To mišljenje ću uvek imati o njoj, bez obzira na buduće događaje. Jedna je od retkih u mom životu sa kojim imam kompatibilan odnos u vezi psihološkog prisustva. Slažem se sa njom u dosta slučajeva.

Rekli ste jednom prilikom da lako procenjujete ljude. Ko onda ima taktiku, ko se folira,a ko će se sigurno naći u finalu?

Da volim da procenjujem ljude,ali nikada ne želim da po izgledu sudim o njima. Iako imam životnog iskustva, moje pravilo je da nemam predrasude o ljudima koje prvi put upoznam. Kad prvi put vidim čoveka i imam "blic" mišljenje to zadržavam u sebi i koje me ne vodi u daljem mišljenju o toj osobi, znači ne vodim se tim prvim preliminarnim stavom jer ga suzbijam. Svi učesnici rijalitija su odrasle osobe same po sebi i predstavljaju sebe u punom svetlu. Taktiku ima dosta učesnika, što je normalno i u rijalitiju ima dosta inteligentnih ljudi. Tu spadaju Slađa, Vesna, Dalila. Mili, Aleksandra i ja, nas vidim i u finalu.

Vesna je rekla da ste "najveći energetski vampir" u vili. Kako to komentarišete i šta mislite o njoj?

Bila sma iznenađena u vezi izjave. Generalno sebe ne smatram energetskim vampirom, ali nisam se naljutila na Vesnu kada je to rekla, jer znam da nije htela da bude zlonamerna.Energetski vampiri su po mom mišljenju loši ljudi, a sebe tu ne ubrajam.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter