Izvor:
30.03.2017 u 20:41
0

SMILJA ZA HAPPYTV.RS: Ploća mi se sviđa!

U kakvim ste odnosima sa Nikolom Strahinićem i šta mislite o njemu?

Nikola Strahinić je moja simpatija, posle svega što se izdešavalo. Neko je od učesnika rekao da se na Nikolu niko ne može naljutiti na duže, što je tačno. Vidim što je poslušan i ima pored svih mana savest, što sve govori o trudu u njegovom vaspitanju, a to cenim. Tako da je Nikola pridobio moje simpatije i često izaziva osmeh na mom licu, pogotovu kad me gleda kao ženu. Ali ne zameram razumem, zatvoren prostor čini svašta.

Da li biste kada izađete iz rijalitija bili sa njim u vezi?

U ljubavnoj vezi teško (ali nikada se ne zna), ali u prijateljskoj je izvesnije. Mada, mislim da neće biti prilike, jer daljina, zanimanje, profesija čine i prijateljske veze teško održivim.

Ko vas najviše nervira u vili "Parova" i zbog čega?

Možda čudno zvuči alo niko me posebno ne zanima, ono suštinski. Uznemiri me i iznerviraja me ali na momente Milutin.

Mili vas je u početku simpatisao, međutim sada se ne podnosite. Zbog čega?

Da, Mili me je simpatisao na osnovu muško-ženskih relacija. Međutim, ja nisam kao žena adekvatno odgovaralo njemu kao žena i on se osetio izdano. Zbog toga je veoma neprijateljski raspoložen prema meni. Ja na njegove napdae odgovaram u sličnom maniru i eto netrpljivosti.

Iako je Srboljub prošao sva pitanja na poligrafu i pokazao da ne laže, vi ste podržali Aleksandru. Zašto?

Pogrešno ste protumačili moje reakcije. Nisam podržala ni Aleksandu ni Srbu, ali sam bila u startu više za Aleksandru jer je duže zna. Posle svega dragi su mi i Aleksandra i Srba. Mislim da je Aleksandra ishitrena i malada,ali i dalje je poštujem i jer cenim što je svoja.

Nastavak očekujte uskoro…

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter