Izvor:
09.11.2018 u 20:30
0

ŠOK: OGLASILA SE MILKA I DONELA KONAČNU ODLUKU: Evo za koga se ODLUČILA: CONJU ili MEDU!(FOTO)

Večeras je emisija "Vruća stolica" sedme sezone "Parova" počela žestoko. Novinar Joca, koji je svakog petka sa nama, ovog puta je šokirao kada je rekao da se čuo sa Milkom, koju javnost sa nestrpljenjem čeka da upozna.

Milka je inače sadašnja devojka Nikole Jovanovića Conje, a bivša devojka Vladimira Savića Mede, inače dva ljuta protivnika.

Kako se sinoć tokom "Roditeljskog sastanka" povela polemika oko novca koji Meda navodno duguje Milki, što je ujedno i tema danima unazad, novinar je potvrdio šta je prava istina:

– Rekla mi je da te puno pozdravim, i da je na tvojoj strani. Mnoge stvari koje je Meda rekao slagao je i gade joj se. Milka je potvrdila da će se udati za tebe kada izađe, ali trenutno pije lekove i ne oseća se najbolje zbog Mede – izjavio je novinar, a potom otkrio još jednu šokantnu informaciju kada je Meda u pitanju:

– Imaš jako velika dugovanja, Milka je za tebe sve plaćala i ništa joj nisi vratio – rekao je novinar.

Oduševljen i srećan što mu Milka veruje, Conja nije mogao da sakrije uzbuđenje koje oseća:

– Znao sam da me Milka voli – dodao je Conja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter