Izvor: HappyBSC
06.06.2020 u 16:23
0

ŠOKANTNO! SA KNEDLOM U GRLU ODBRANILA SVOJU LJUBAV: Ljubavnica postaje najbitnija figura u igra NADMUDRIVANJA (VIDEO)

U luksuznoj vili od trenutka kada se vratio Darko Radovanović glavna okupacija svih takmičara je njegova ljubav sa Aleksandrom Jakšić. 

Iak je on u više navrata i objasnio da je njemu ona bitna i da bi voleo da sa njim nešto pokuša ozbiljnije, kada bi došao trenutak da se odluči i zabere između nje i svoje zakonite žene on bi uvek birao suprugu. 

To je pogađalo dam,u iz Milana i više nego što bilo ko može da pretpostavi. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE U NOĆNOM PROVODU Bella ciao ga je digla na noge! (VIDEO)

SPLITSKI GRADONAČELNIK IMA REŠENJE: SRBE TREBA NAGOVORITI DA DOĐU, NEKA PLATE ŽITOM!

LJUBAVNA PRIČA KOJU I DANAS OPLAKUJE SRBIJA! LAZA JE LUDO VOLEO LENKU, A ONDA SE POJAVIO – NIKOLA TESLA!

25 NAJVEĆIH NERAZREŠENIH MISTERIJA PLANETE Stranac sa plaže kog niko nije prepoznao i ukleta geografija! (GALERIJA)

Vučić: Čvrsto ćemo se boriti za Kosovo i Metohiju, ali za nas nema srećnog rešenja

Međutim, temperamentna crnka je opet šokirala naciju ali  i takmičare i ostala dosledna svojim tvrdnjama od ranije:

– Ja Darka smatram pravim muškarcem, tačnije muškarčinom. Spremna sam da uradim sve za njega i da, rekla sam da bih ga primila i u svoj stan -rekla je Jakšićeva i dodala:

– Ja sam sve lepo objasnila Darku, i ne zameram mu ništa, ponavljam. Samo smatram da on treba da shvati da ja ispred sebe ne želim nekog seljaka već pravog muškarca i da je vreme da semalo potrudi oko mene – bila je jasna Alčeksandra.

Dok je ona iznosila svoje stavove na temu njihove ljubavi i zabranjenog voća, popularni Tigar se smeškao i zadovoljno  upijao svaku reč. 

Spekuliše sae da njih dvoje imaju toliko jaka osećanja da niko ne može uticati nanjih i da je ovaj odnios farsa davno bii kako tvrde pukao. 

Šta je sve Ačelsandra rekla o Radovanoviću i kao je on reagovao, kao i da li je neko bio protiv ove ljubavi, saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i pogledate video dostupan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter