Izvor:
18.02.2017 u 22:15
0

ŠOKIRAO SVE: Učesnik otkrio pravi razlog svih nesuglasica u „Parovima“! (foto)

Rijalti programi "Parovi" poznat je po brojnim raspravam i neslaganjima učesnika u ovom šou programu.

Ovog jutra gledaoci najpopularnijeg zabavno humorističkog programa u reginu imaju prilike da prate jutarnje ćaskanje sa voditeljima Bogoljubom Mitićem Đošom i Ivanom Šašić.

Takmičari trenutno raspravljaju o nekim ključnim stvarima, o kojih zavisi mir u kući,a Dejan Stanković Kralj tvrdi da zna šta je pravi razlog brojnih nesuglasica:

– Zaista sam pozitivno iznenađen uslovima u rijalitiju. Produkcija se zaista trudi da izađe u susret svim takmilarima. Prezadovoljan sam kako izgleda kuća i koliko je čisto, imamo bukvalno sve. Obično se kaže da se ljudi ne svađaju kada imaju sve i kada im ne manjka novca. Evo nama nista ne nedostaje, a opet se svađamo. Šta bi bilo tek da nemamo novca, mogu samo da zamislim. Moj zaključak je da smo mi besni – objasnio je Kralj.

Da saznate šta se još dešava u jutarnjem programu sa "Parovima", pratite prenos uživo na happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter