Izvor:
15.08.2019 u 07:45
0

SPEKTAKL KAKAV DO SADA NIJE VIĐEN U SVETU! OSMA SEZONA „PAROVA“ POČINJE SVADBENIM ZVONIMA: Omiljeni par rešio da stane na LUDI KAMEN PRVOG dana novog serijala!

Pročitajte i: BAŠ MU SE POSREĆILO, MLADENOVA DEVOJKA U BLAGOSLOVENOM STANJU: Pobednik sedme sezone uskoro postaje OTAC! (FOTO)

Najnoviji serijal osme sezone zabavno-humorističkog programa "Parovi" uskoro počinje, a uveliko se spekuliše o potencijalnim takmičarima, novitetima, ali i spektaklularnim inovacijama.

Ljubiteljima ovog rijalitija poznato je da su se Ivan Marinković i Jelena Ilić verili u sedmom serijalu "Parova", a nedavno su obelodanili da uveliko traže burme za dan koji će pamtiti do kraja života.

MARJANOVIĆEVA UŽIVA U BIJELOM POLJU: Odlučila je da OVAJ MOMENAT PODELI SA SVIMA! (FOTO)

DOKAZALI SU DA NJIHOVA LJUBAV NEMA GRANICE: Marinković još jednom pokazao koliko VOLI Ilićevu! (FOTO)

Shodno tome, spekuliše se da će osma sezona najgledanijeg rijaliti serijala na prostorima Balkana početi upravo njihovom svadbom, na kojoj uveliko radi tim stručnjaka.

Ivan i Jelena i dalje mudro ćute, ne želeći da otkriju detalje spektakla koji će obeležiti istoriju rijaliti programa celog sveta.

Ostanite uz portal televizije Hepi i otkrijte da li su navedene spekulacije istinite.

POTEZ KOJI JE ŠOKIRAO NJEGOVU ARMIJU: Pobednik "Parova" u TOTALNO DRUGAČIJEM SVETLU! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter