Izvor:
24.11.2016 u 17:17
0

STRAŠNE VESTI: Bivšem učesniku „Parova“ PUKAO FILM, pa odustao od svog…

Bivši učesnik zabavno – humorističkog programa "Parovi" Branislav Radonić poznatiji kao Brendon svakako je obeležio četvrtu sezonu rijalitija. Mnogi su pričali kako je on psihološki najstabilniji, ali i najkulturniji takmičar s obzirom da je na provokacije i uvrede odgovarao argumentima, a ne psovkama.

Uprvo zbog toga mnogi bi voleli da ga vide i u petoj sezoni "Parova", međutim izgleda da on više ne želi da učestvuje u ovakvim "eksperimentima".

NE, JE VIŠE NE ULAZIM U PAROVE I NEKA NIKO NE POMIŠLJA NA TO, ZAVRŠITE VEĆ JEDNOM SA TIM NASLOVIMA I GLUPIM TEMAMA! – napisao je on.

Izgleda da Brendon stvarno ne želi ponovo u zatvoreni prostor jer je očigledno da se ljuti kada neko pomisli na to. Iako se nagađalo da će ponovo ući u luksuznu vilu, Brendon je definitivno odustao od svog učešća. Zato, Pingvini, nažalost, ali vaš Brendon je tako odlučio.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Brendon Branislav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter