Izvor:
22.02.2017 u 20:46
0

Subotićeva se pravdala kroz jecaj: NE OSUĐUJ TE ME, DOŠLA SAM OVDE DA ZARADIM ZA DETE!

Atraktivna učesnica Aleksandra Subotić juče je doživela neprijatno iskustvo kada je gledateljka koja se uključila uživo u program oštro osudila zbog toga što je ostavila malo dete napolju kako bi ušla u rijaliti. Ova kritika do te te mere je uznemirila Sandru, koja se na kraju rasplakala, pravdajući se kako ona nije loša majka.

Gospođo učešćeu rijalitiju je vrsta posla, ja sam došla ovde da pravim šou i skrećem pažnju na sebe, za to sam plaćena. Novac koji ovde zaradim je za moje dete. Nemojte vi da brinete za Magdalenu, pre ulaska u rijaliti moja majka i ja ostavile smo sasvim dovoljno novca za njeno izdržavanje – rekla je mlada mama.

Nakon ovoga Aleksandra nije uspela da savlada emovije pa se rasplakala u dvorištu, što je njenu majku Ljubu Pantović veoma povredilo, pa je istog trenutka uputila apel publici popularnog rijalitija.

Molim publiku da ne rade ovo više, prestanite da osuđujete Sandru, uspeli ste da je dovedete do suza, zar vam jet o cilj, da jednu mladu devojku ovde gledate uplakanu. Ona je ovde ušla prvenstveno da zaradi novac za svoje dete – rekla je vidno uznemirena Ljuba.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter