Izvor:
05.02.2019 u 02:03
0

SUKOB SA VODITELJKOM! PROMENILA STAV I POSTALA STROGA: Pala prva izolacija za OVU UČESNICU!

U toku kviza "Izbor pomoćnika" učesnici sedme sezone pobunili su se zbog čitanja pitanja.

Prva je tu temu pokrenula Izabela Alijoski koja je rekla voditeljki Slađani Petrušić da "ti kao voditeljka treba da čitaš".

Slađa je odlučila da kviz protekne u radosti i opuštenoj varijanti, pa je volela da svaki učesnik na neki način bude uključen u kviz.

– Za razliku od drugih ja sam bila u vili, ja sam ovo prošla i niko nije voleo ovaj kviz – rekla je Slađa.

Nakon njene rečenice, povratnica Jovana Novaković Šmizla je ustala i rekla joj:

– Ne razumem kako si ti za razliku od drugih bila jer su sve voditeljke bile u kući isto. Kakva je razlika da li si ti bila učesnik ili nisi bila. Pa vidim da si neispavana zato se prema nama ophodiš tako, postaviš pitanje i odgovaraš onako kako ne treba da odgovaraš kao voditeljka – rekla je Šmizla.

Nakon ovoga, ona je dobila izolaciju a ovo je prvi put da je voditeljka promenila "pravila igre".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter