Izvor:
26.03.2019 u 13:34
0

SVE JE SPREMNO ZA NJIHOV ULAZAK: Miljana je spakovala kofere, ali i najavila nešto što još nije viđeno na našim prostorima! SPEKTAKL MOŽE DA POČNE! (FOTO)

Produkcija zabavno-humorističkog programa večeras je pripremila pravi spektakl za ljubitelje "Parova".

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) večeras ulaze u Parove, a par o kojem bruji cela Srbija odlučio je da u rijalitiju naprave bebu.

– Muškarci u „Parovima“ su uglavnom mladi. Nemaju sedu kosu i ne nose naočare. Znači, nemaju šanse kod mene" – rekla je Milijana, koja se neće libiti da ima seks s partnerom pred kamerama.

– Naravno da ćemo imati seks, zašto ne bismo? Volela bih da zatrudnim i rodim bebu, daj Bože. Ako ne u „Parovima“, onda kada izađemo. Zaista bih volela da dokažem ljudima da je ovo između Milojka i mene prava stvar, a ne marketinški trik kao što svi pričaju. Mi se volimo i to će ljudi videti. Jedno je sigurno, Milojka neću prevariti u vili, jer zaista ne ulazim zbog toga, već da se dobro provedemo – rekla je Milijana.

Da podsetimo, Milojko i Miljana će u najpopularniju vilu ući večeras, za vreme emitovanja emisije "Upoznajte Parove".

Sve aktuelnosti, kao i ekskluzivni intervju pred sam ulazak možete pročitati na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Kurir/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter