Izvor:
06.10.2017 u 15:06
0

TEODORA RADOIČIĆ ZA HAPPYTV.RS: Neka uđu svi koji misle da su mi se zamerili, DA IM POKAŽEM ZUBE!

Burno si reagovala nakon što je Mili izneo ozbiljne optužbe da postoje tvoji eksplicitni snimci. O čemu se radi?

– Mili… Hahaha… Sramota me je što sam dopustila sebi da me isprovocira jedan nečovek. Osoba koja napada ljude nekim izmišljenim pričama kako bi dobio par minuta više na ekranu. Čovek koji je život proveo kao neki polovan šaner, sitni lopov i secikesa. Ne, nije bilo reči o snimku već je gospoče rekao između redova da sam lakog morala i da vredim jednu kiflu. Kao neko ko je iskren do bola i srčan, kao neko ko je ispravan i ima još uvek dostojanstvo, odreagovala sam kako sam odreagovala. Nije mi žao jedne sekunde i ako znam da će ljudi to protumačiti kao još jedan pečat moje agresije ali ipak moraju da znaju da se nikada neću praviti da sam nešto što nisam da bih se dodvorila publici i glasačima.

Ti i Đus ste se pre dve noći poljubili nakon žurke? Da li to znači da započinjete vezu i šta će tvoj dečko reći na to?

– Ovo pitanje je upravo pokvarilo moje drugarstvo sa Đusom. Ne znam odakle ovakva glupost! Dečko je oženjen i ima dete. Ovo su ukućani pokušali da naprave. Primitivne ljubomorne osobe. Đus će u mojim očima zauvek ostati veličina, ostaće drug i neko koga cenim i poštujem. Hvala svim ološima, oduzeli ste mi najboljeg prijatelja u vili.

Drugi put si u rijalitiju, neke učesnike već znaš od ranije. O nekima si promenila mišljenje, pa da li misliš da do kraja rijalitija možeš da se pomiriš i sa onima sa kojima si sada u svađi, a da te izdaju prijatelji?

– Ma mišljenje ne menjam a očekujem najgore. To sam dobro zapamtila.

Kakvo je tvoje mišljenje o Sneži? Šta misliš o tome što se izdvojila za tako kratko vreme?

– Pa Sneža… Ma dobra je malena… Malo smo joj dali "lopovski" na putu ka slavi kako mi tako i produkcija. Bilo bi ok sa njene strane bar kafu da časti kad izađemo.

Koga ne bi želela da vidiš u vili "Parova"? Ko ti se ozbiljno zamerio?

– Volela bih da uđu svi koji misle da su se sa mnom zamerili. Nemam ja problem da pokažem zube. Uostalom to svi dobro, pardon, odlično znamo! Zar ne?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter