Izvor:
17.01.2019 u 08:01
0

U OZBILJNOJ KRIZI! MILI I MARIJANA PRED LJUBAVNIM RASKOLOM: „Udariću glavom u ogledalo, nemoj da mi praviš ocu probleme“! (VIDEO)

Veza Milutina Radosavljevića Milija i Marijane Marković je stalno u centru pažnje.

Aleksandar Požgaj je na inicijativu Milija sinoć razgovarao sa Marijanom i u tom razgovoru je Marijana se požalila da je Mili zapostavlja kao ženu.

U njihovoj vezi, harmonija ne vlada i sve učestaliji sukobi su vidljivi gledaocima.

Tako je Milutin pozvao Marijanu da nasamo porazgovaraju, i zamerio joj na ponašanju:

– Šta je problem, kaži mi kakav problem imaš, jel razumeš, zračiš. Ja pokušavam da ti nacrtam stvari da ih ne gledaš pesimistički i nije sve tako crno kako gledaš nego belo. Ne mogu 24 časa, ne mogu da slušam nisam dužan. Da li se trudim da ti bude dobro? Šta je sporno? – rekao je Mili.

– Ništa, možeš da me pustiš da popijem čaj, ne mogu od ranog jutra da raspravljam i da mi nabijaš tenziju – rekla je Marijana.

– Ko, kome nabija tenziju? Nemoj da me nateraš da sad udarim glavom u …..nemoj ocu da mi praviš probleme. Nemoj da mi vređaš inteligenciju, ko kome nabija tenziju – rekao je Mili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter