Izvor:
08.11.2016 u 17:19
0

Vatreni obračun bivših ljubavnika: Gasttozz rekao Ružici da je „drolja“, a ona ga popi*ala po faci! (video)

Novi zabavno – humoristički program "Snajke" na Happy televiziji traje već nekoliko dana i za kratko vreme gledaocima su se dopale devojke, ali i Mili Radosavljević, Mladen Vuletić i Marko Perović kao jedini muškarci u kući.

Ipak, publika željno iščekuje i petu sezonu "Parova", i to sa glavnim glumcima – Gasttozzom i Ružicom Veljković. Iako je on već duže vremena sa Zoricom Dukić, ipak postoje one Hijenice i one Burazengije koje i dalje navijaju za Veljkovićevu. Poznato je da su njih dvoje bili u kratkoj emotivnoj vezi pred sam kraj četvrte sezone, međutim u trećoj nisu mogli da se smisle. Pogledajte kako su se njih dvoje posvađali.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter