Izvor:
20.11.2018 u 10:55
0

VENDI ŠOKIRANA PRIZOROM KOJI JE VIDELA: Voditeljka ne može da sakrije iznenađenje zbog NJIHOVE ljubavi!

U toku je još jedna emisija "Jutarnja kafica" na programu srećne televizije.

Današnja tema emisije je Pogrešna o meni ali je voditeljka Vesna Vukelić Vendi želela je da se prvo osvrne na događaj koji je obeležio noć iza nas.

Naime, u toku sinoćne žurke, Ratko Dimovski, poznatiji kao Zmaj od Šipova, zaprosio je skoro pedeset godina mlađu takmičarku Ljubicu Stankov.

– Zbog vas oka nisam sklopila.Ostala sam šokirana prizorom koji sam sinoć videla.Da li neko može da mi objasni o čemu se radi? Otkud ljubav kao from iz vedra neba? – pitala je Vendi.

– Moram prvo da kažem da je odmah nakon veridbe bio neveran, tačnije prevario me je sa Zoricom.Prvi put sam doživela da me takmičari drže za noge i ruke jer sam želela da fizički nasrnem na Zoricu.Jesam bila pripita, ali tada su moje emocije najiskrenije – rekla je Ljubica.

– Simpatije su se rodile odavno tako da smo sinoć to krunisali veridbom – nadovezao se Ratko.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter