Izvor:
02.04.2017 u 18:44
0

VESNA ĆE DOŽIVETI INFARKT KADA IZAĐE IZ „PAROVA“: Petar rasprodaje svu imovinu!

Dok Vesna Rivas boravi u najgledanijem zabavno – humorističkom programu "Parovi", njen sin Petar rasprodaje njihovu imovinu.

Petar je odlučio da je i za njega i Vesnu najbolje da život nastave u inostranstvu. Razradio je ceo plan, i već krenuo u akciju. Prodao je dva automobila, a sada čeka dobrog kupca za kuću i stan. Sa tim novcem, njih dvoje bi otišli u Englesku – objašnjava izvor.

Petar je veoma nezadovoljan ovde. Ne vidi sebi neku poslovnu perspektivu, naporno radi, muči se, a svi planovi su neizvesni. Oni su i ranije razmišljali o odlasku u inostranstvo, često su boravili u Londonu, gde imaju mnogo rođaka, i sve im se sviđalo. Razgovarali su sa njima o mogućnosti da tamo započnu neki posao, a izgleda da se Vesnin sin u međuvremenu baš aktivirao po tom pitanju.

Petar je potvrdio ove priče:

Tačno je da već duži period želim da živim u Londonu.Videćemo kada majka izađe iz "Parova" kako ćemo i šta ćemo., ali ja mislim da je to najbolja opcija i za mene i za nju.

Svet
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter