Izvor:
05.05.2017 u 21:46
0

VESNA RIVAS OTKRIVA UOČI SVADBE: Ova učesnica je seme razdora između mene i Aleksandre!

Vesna Rivas je odgovarala na naša pitanja otvoreno i bez uvijanja, komentarišući poslednja dešavanja u vili…

Kako komentarišete to što dosta učesnika misli da vi namerno sprečavate organizaciju svadbe Aleksandre i Davida, ječe su svi napustili kućni savet zbog toga?

To je glupost, niti sprečavam niti mi pada napamet da miniram. Ispričao sam kako je izgledala moja i Zmajeva svadba, a onda su mineri Dalila i Mili krenuli da pljuju da oni neće seljačku svadbu i običaje, tu se pridružila i Aleksandra i kad sam rekla: "Zmajeva i moja svadba je najgledanija na Happytv", tu je Aleksandra poludela. Rekla je da naša svadba nije bila ništa, nego njena veridba. Na to sam ja rekla "Naravno. Ja vam želim i uspešnu svadbu, pa da bude i upola dobra kao naša biće ekstra.Onda je tu nasto haos. Dalila je krenula da me napada, i onda se mogao izvesti taj zaključak.

Zbog čega ste se nedavno posvađali sa Ljubom Aličićem, otkud iznenadna netrpeljivost među vama, a bili ste prijatelji?

– Ljuba Aličić se posvađao samnom, ničim izazvan s moje strane krenuo je da me vređa najstrašnije, zbog toga što ja dajem savete Zerini i ostalima. Da bih ja bila u šoku i potom sam ga pitala: Izvini jesi pijan ili drogiran? Kasnije je on sišao u vilu na muziku, hteli su da nas izmire, pevao mi je i pesmu,ali sam ja otišla jer me je jako uvredio, javno ponizio, a mislila sam da smo prijatelji. Neka mu je prosto.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter