Izvor:
18.02.2019 u 16:10
0

VILA SE ORILA OD NJIHOVE SVAĐE! Izabela u ŽUSTROM KONFLIKTU sa DRUGARICOM! Puca PRIJATELJSTVO?! (VIDEO)

Izabela Alijoski i Ilijana Vagić nedavno su imale žustri sukob tokom kog su počastile jedna drugu pogrdnim epitetima, a učesnici su nakon njihovog konflikta zanemeli.

Naime, temperamentne drugarice su se pokačile jer je Vagićevu zanimalo šta se novo dešava kod Izabele, što je devojku Elvina Kadrića totalno izvelo iz takta.

Ono što je ćerku Slađane Petrović posebno izvelo iz takta je to što se Vagićeva povuče iz svake priče u kojoj je glavni akter, a prva je u komentarisanju drugih, odnosno tuđih priča.

Ti se samo mešaš kada su druge priče u fokusu, kada se govori o tebi nigde te nema i samo ćutiš, ma ajde. Volim ja tebe ali ovako kada se mešaš u nešto što te se ne tiče užasno me nervira – izvelo je iz takta Izabelu, te je urlala na cimerku nazvavši je "alapačom", a njen dragi Elvin Kadrić se sve vreme smejao, što znači da je na strani svoje nežnije polovine.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video snimku ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter