Izvor:
03.02.2019 u 19:34
0

VILA SE ZATRESLA: Epski sukob sestara Marjanović uzdrmao čitav region! A onda je telefon zazvonio, i više ništa nije bilo isto! Aleksandra van sebe od besa!

Drama trese velelepnu vili "Parova".

Naime, u središtu su se našle ni manje ni više nego kontroverzne sestre Marjanović, koje su na pitanje voditeljke Anđele Lakićević o tome kako bi se osećale da njihova majka, Nadica uđe u rijaliti, imale sasvim različite odgovore.

Ne, nema šanse da bih dozvolila da mama uđe u rijaliti. Nema nikakve šanse. Ne mogu da vodim i njene ratove– bila je jasna Aleksandra, na šta je Đina skočila.

Ja bih volela da mama uđe, bila je ona već u rijalitiju, ne bojim se za nju uopšte. Što da ne, kad možemo nas dve da je branimo. Neće joj se ništa desiti– rekla je Đina hladno.

Ti kad ne bi rekla nešto kontra, ne bi bila ti! Moja reč će se uvažiti, ne mogu da se nerviram zbog obe. Neću prihvatiti to, i mama nećeš ući ovde! Ako ona ulazi, ja izlazim– Bila je oštra Aleks.

Njihov razgov je prekinula njihova majka Nadica.

Ulazim uskoro, spremila sam kofere. Radujem se ulasku, jer će miševi na vrata da izlete automatski. Naoštrila sam kandže– rekla je Nadica kroz smeh.

Ako uđeš na vrata, zaboravi da postojim!– Rekla je Aleksandra.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter