Izvor:
09.11.2018 u 19:28
0

VOLJENKA BACILA OKO NA 20 GODINA MLAĐEG: Da li je u pitanju nežna ljubav ili pravo prijateljstvo! (FOTO)

Učesnici rijaliti programa "Parovi" tvrde da je srednjovečna Voljenka Ilić bacila oko na 20 godina mlađeg, pevača Elvina Kadrića.

Naime, po rečima cimera, njih dvoje provode previše vremena zajedno, a Ilićeva je želela da spekulacijama stane na kraj:

– Ovde smo zatvoreni i prija nam lepa reč, što dobijam od Kadre. Kada sam rekla da bih voljela da probam mlađeg, mislila sam na 5,10 godina, ne više. Za njega me veže samo nežno prijateljstvo. Nisam ja neka baba koja juri decu, ne želim da budem tako okaraktericana. Već davno sam rekla da volim starije muškarce – rekla je učesnica.

Conja tvrdi da je u pitanju dogovor između takmičara, što je šarmantni Kadra oštro osudio:

– Štagod da se desi sa ovde sa Voljenkom, on aje moj verni prijatelj. Neka ostane da ćemo da vidimo u nastavku. Ona je moja stanica za sve što je meni potrevno – ostao je uzdržan Elvin.

Ivan Marinković, nije želeo da ćuti i kao iskusni rijaliti igrač izneo je svoj stav:

– Jasno je kao dan da je u pitanju rijaliti priča. Voljenka je shvatila da je priča sa Milijem počela da smara, pa je težište prebacila na Elvina – objasnio je takmičar.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter